ZZP’ers

Op zoek naar werk? Eigen baas zijn, vrij zijn om naar eigen inzichten te handelen, zelf uw tijd indelen, uw vakmanschap demonstreren. ZZP-ers zijn de motor van de Nederlandse economie.

Kobouw bemiddeld tussen opdrachtgevers en ZZP-ers. Kobouw is geen werkgever.

Wij hebben veelvuldig aanvragen van bedrijven op zoek naar flexibele en gemotiveerde ZZP-ers. Om aan deze vraag te kunnen voldoen zoeken wij vakbekwame ZZP-ers die willen werken aan uitdagende projecten in hun regio. Van u als ZZP-er verwacht men een positieve en correcte houding op de werkvloer en een vaktechnische perfecte uitvoering van de opdracht.

ZZP-ers dienen in het bezit te zijn van een geldige VAR-verklaring (wuo-dga), een recent uittreksel K.v.K. een kopie van geldig paspoort of een kopie van een ID kaart, VCA en een bedrijfaansprakelijkheidverzekering.Van Kobouw mag u verwachten, een goede relatie en een ruim werkaanbod in uw regio. Wekelijkse betaling van uw facturen, mits deze vergezeld gaan van een handtekening van de uitvoerder, op de door ons verstrekte tijdstaat en eventueel verstrekte opdrachtenbon van het bedrijf. Wanneer u vrijblijvend het inschrijfformulier invult, gaat Kobouw voor u op zoek naar een passende opdracht binnen uw regio.

Inschrijven als zzp’er

  Naam bedrijf:
  Postcode:
  Voornaam:
  Plaats:
  Achternaam:
  Telefoon:
  Adres:
  Mobiel:
  Huisnummer:
  E-mail:
  Beroep:
  KvK Nummer:
  Rekeningnummer:
  Btw nummer:
  Nummer VAR verklaring:
  Omschrijving werkzaamheden op de VAR verklaring:
  Werkervaring:

  Opleiding:

  Overige certificaten:

  Gewerkt als:
  Gewerkt als:
  Van - tot Bedrijf:
  Van - tot Bedrijf:
  Naam uitvoerder:
  Naam uitvoerder:
  Telefoon uitvoerder:
  Telefoon uitvoerder:
  VAR Verklaring:
  KVK :
  Paspoort:
  Id voor:
  Id achter :
  VCA:
  Bedrijfsaansprakelijkheids verzekering: